Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wil je je inschrijven?


Slide 1
2016 geeft PODIUM aan Groen!

Groen-organisaties, groen-vrijwilligers, groen-geïnteresseerden: dit jaar geeft iDOE PODIUM aan Groen!

Klik hier voor meer informatie 

Slide 2
11 & 12 maart: NLdoet 2016!

Duizenden vrijwilligers steken de handen weer uit de mouwen tijdens NL doet, meld je klus vast aan! Let op! Tot 25 januari is het nog mogelijk een financiële bijdrage aan te vragen voor NLdoet 2016 klussen via deze link.
Klussen aanmelden of een financiële bijdrage aanvragen? Klik hier 

Slide 3
Bekendheid iDOE toegenomen volgens Stadsenquête 2015

Volgens de Stadsenquête 2015 Leiden is de naamsbekenheid van iDOE gestegen. Het aantal vrijwilligers in Leiden is gelijk gebleven.

Lees hier meer over de uitkomsten

Slide 4
Inspirerende vrijwilliger: Niek Hoogwout

Vrijwilligers in alle soorten. Wie zijn ze, wat doen ze en wat motiveert ze? Niek Hoogwout zet zich in bij de 3 October Vereeniging.

Lees meer over deze inspirerende vrijwilliger.

Slide 5
Vrijwilligers voor vluchtelingen

Via verschillende kanalen krijgen wij divers aanbod/vraag voor hulp aan vluchtelingen binnen. In Leiden zijn meerdere organisaties die hulp aan vluchtelingen verlenen actief, maar wie kun je waarmee helpen?

Klik hier voor een overzicht van de diverse organisaties

 
 
Voor organisaties

Vrijwilligers aangeboden

Bij iDOE kunnen (aspirant)vrijwilligers een profiel aanmaken en al hun wensen en voorkeuren aangeven en meer over zichzelf vertellen. Ze kunnen die naar wens zichtbaar maken voor ingelogde organisaties. Zij komen dan  in de vrijwilligersbank te staan en organisaties kunnen op zoek naar geschikte vrijwilligers en ze direct benaderen met een vraag of passend voorstel.

iDOE inspireert

Werkzaamheden iDOE

Met onze vacaturebank én vrijwilligersbank brengen we vrijwilligers en organisaties bij elkaar. Als expertise-centrum organiseren en faciliteren we ook trainingen en workshops en geven we advies en informatie. We houden ons ook bezig met promotie- en waarderings-projecten, trajectbegeleiding, maatschappelijke stages en maatschappelijk betrokken ondernemen.
 

Scholing

Workshops en trainingen

Vrijwilligers en organisaties kunnen bij iDOE terecht voor workshops en trainingen die door onszelf worden georganiseerd of gefaciliteerd. Vrijwilligers van organisaties binnen zorg en welzijn kunnen ook nog gebruik maken van de scholing van de Leidse Vrijwilligers Academie en binnen Vrijwilligerscollege Leiden worden workshops en trainingen gegeven door vrijwilligers voor vrijwilligers.

iDOE heeft nieuws!
Trajectbegeleiding
Maatschappelijke Stages
iDOE Leiderdorp