Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wil je je inschrijven?


Slide 1
Slide 2
Leidse vrijwilligersprijs

Op 7 december vindt de jaarlijkse uitreiking van de Leidse Vrijwilligersprijs plaats. Inmiddels zijn de genomineerde organisaties en vrijwilligers bekend. Wil jij weten wie? 

Klik hier voor een overzicht van de genomineerden 

Slide 3
Buurt marktplaats voor burenhulp

Via BUUV kun je op een prikbord in de wijk of op internet oproepjes plaatsen voor burenhulp. Als vrager, maar ook als aanbieder. Benieuwd naar BUUV? 

Lees hier meer

Slide 4
2016 geeft PODIUM aan Groen!

Groen-organisaties, groen-vrijwilligers, groen-geïnteresseerden: dit jaar geeft iDOE PODIUM aan Groen!

Klik hier voor meer informatie 

Slide 5
Wat vind jij leuk?

Wij geloven dat jij als vrijwilliger op je best bent, als je iets doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met een iDOE account kun je precies aangeven wat jouw voorkeuren zijn, zodat je passende suggesties krijgt.

Schrijf je direct in

BRUISEND LEIDEN, LEVENDIG LEIDEN, DANKZIJ...

 
 
Voor organisaties

Vrijwilligers aangeboden

Bij iDOE kunnen (aspirant)vrijwilligers een profiel aanmaken en al hun wensen en voorkeuren aangeven en meer over zichzelf vertellen. Ze kunnen die naar wens zichtbaar maken voor ingelogde organisaties. Zij komen dan  in de vrijwilligersbank te staan en organisaties kunnen op zoek naar geschikte vrijwilligers en ze direct benaderen met een vraag of passend voorstel.

iDOE inspireert

Werkzaamheden iDOE

Met onze vacaturebank én vrijwilligersbank brengen we vrijwilligers en organisaties bij elkaar. Als expertise-centrum organiseren en faciliteren we ook trainingen en workshops en geven we advies en informatie. We houden ons ook bezig met promotie- en waarderings-projecten, trajectbegeleiding, maatschappelijke stages en maatschappelijk betrokken ondernemen.
 

Scholing

Workshops en trainingen

Vrijwilligers en maatschappelijke organisaties kunnen bij iDOE terecht voor verschillende soorten scholing. Er zijn workshops en trainingen van iDOE zelf en scholingsaanbod vanuit Verder, deskundigheidsbevordering door organisaties en vrijwilligers voor andere vrijwilligers.

iDOE heeft nieuws!
Trajectbegeleiding
Maatschappelijke Stages
iDOE Leiderdorp