Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wil je je inschrijven?


Slide 1
Vrijwilligers voor vluchtelingen

Via verschillende kanalen krijgen wij divers aanbod/vraag voor hulp aan vluchtelingen binnen. In Leiden zijn meerdere organisaties die hulp aan vluchtelingen verlenen actief, maar wie kun je waarmee helpen?

Klik hier voor een overzicht van de diverse organisaties

Slide 2
Nieuw contactpunt: Epicentrum Slaaghwijk

Wil jij je graag inzetten in de wijk? Vanaf 9 september kun je iedere woensdagochtend langskomen bij het nieuwe iDOE contactpunt in Epicentrum Slaagwijk.

Lees hier meer

Slide 3
Wie verdient volgens jou de Leidse Vrijwilligersprijs?

Tot 26 oktober kunnen (jonge) vrijwilligers en organisaties weer aangemeld worden voor de Leidse vrijwilligersprijs

Lees hier meer

Slide 4
Inspirerende vrijwilliger: Barbara de Ligt

Vrijwilligers in alle soorten. Wie zijn ze, wat doen ze en wat motiveert ze? Barbara de Ligt organiseert meetings voor mensen uit verschillende culturen

Lees meer over deze inspirerende vrijwilliger.

Slide 5
Tien organisaties een Vrijwilligersbeleid rijker!

Taart voor de organisaties die de afgelopen weken tijdens de training Vrijwilligersbeleid- en management aan hun eigen Vrijwilligersbeleid gewerkt hebben.

Wil je weten hoe? klik hier

 
 
Voor organisaties

Vrijwilligers aangeboden

Bij iDOE kunnen (aspirant)vrijwilligers een profiel aanmaken en al hun wensen en voorkeuren aangeven en meer over zichzelf vertellen. Ze kunnen die naar wens zichtbaar maken voor ingelogde organisaties. Zij komen dan  in de vrijwilligersbank te staan en organisaties kunnen op zoek naar geschikte vrijwilligers en ze direct benaderen met een vraag of passend voorstel.

iDOE inspireert

Werkzaamheden iDOE

Met onze vacaturebank én vrijwilligersbank brengen we vrijwilligers en organisaties bij elkaar. Als expertise-centrum organiseren en faciliteren we ook trainingen en workshops en geven we advies en informatie. We houden ons ook bezig met promotie- en waarderings-projecten, trajectbegeleiding, maatschappelijke stages en maatschappelijk betrokken ondernemen.
 

Scholing

Workshops en trainingen

Vrijwilligers en organisaties kunnen bij iDOE terecht voor workshops en trainingen die door onszelf worden georganiseerd of gefaciliteerd. Vrijwilligers van organisaties binnen zorg en welzijn kunnen ook nog gebruik maken van de scholing van de Leidse Vrijwilligers Academie en binnen Vrijwilligerscollege Leiden worden workshops en trainingen gegeven door vrijwilligers voor vrijwilligers.

iDOE heeft nieuws!
Trajectbegeleiding
Maatschappelijke Stages
iDOE Leiderdorp