Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wil je je inschrijven?

Slide 1
Kerstviering dak- en thuislozen gaat door dankzij Het Driestar College!

Even leek het erop dat de Schuilplaats geen gratis ruimte meer had voor de Kerstviering voor de dak- en thuislozen. Vrijwilligers van Stichting de Schuilplaats serveren maaltijden voor dak- en thuislozen. Uit alle uithoeken van de wereld, van talloze geloofsovertuigingen, legaal en illegaal, oud en jong, met of zonder dak, met of zonder inkomen, met of zonder opleiding.

Klik hier voor het volledige bericht

 

 

 

Slide 2
Aangepaste bereikbaarheidstijden iDOE

I.v.m. de Kerstvakantie is iDOE telefonisch niet bereikbaar van 22 december t/m 2 januari.

E-mails worden weer beantwoord in de week van 5 januari.

 

 

Slide 3
Het open contactpunt is gesloten van 22 december t/m 2 januari

I.v.m. de periode rondom de feestdagen is ons contactpunt in de openbare bibliotheek aan de Nieuwstraat 4 te Leiden gesloten. Vanaf maandag 5 januari 2015 ben je weer van harte welkom bij de open inloop van het contactpunt.

Lees hier meer over het open contactpunt

Slide 4
Inspirerende vrijwilliger: Malou van Hintum

Vrijwilligers in alle soorten. Wie zijn ze, wat doen ze en wat motiveert ze? Malou van Hintum is journalist en columnist en steekt als vrijwilliger graag haar handen in de aarde en leidt publieksinterviews.

Lees meer over deze inspirerende vrijwilliger.

Slide 5
Organisatie van de maand: Technolab

In Leiden zijn honderden maatschappelijke organisaties actief. Van kunst tot sport en van politiek tot zorg. Wat doen ze precies en wat kun je er als vrijwilliger doen? Wij zetten wisselend een organisatie of project in de schijnwerpers. Dit keer: Technolab.

Lees het hele interview

 
 
Voor organisaties

Vrijwilligers aangeboden

Bij iDOE kunnen (aspirant)vrijwilligers een profiel aanmaken en al hun wensen en voorkeuren aangeven en meer over zichzelf vertellen. Ze kunnen die naar wens zichtbaar maken voor ingelogde organisaties. Zij komen dan  in de vrijwilligersbank te staan en organisaties kunnen op zoek naar geschikte vrijwilligers en ze direct benaderen met een vraag of passend voorstel.

iDOE inspireert

Werkzaamheden iDOE

Met onze vacaturebank én vrijwilligersbank brengen we vrijwilligers en organisaties bij elkaar. Als expertise-centrum organiseren en faciliteren we ook trainingen en workshops en geven we advies en informatie. We houden ons ook bezig met promotie- en waarderings-projecten, trajectbegeleiding, maatschappelijke stages en maatschappelijk betrokken ondernemen.
 

Scholing

Workshops en trainingen

Vrijwilligers en organisaties kunnen bij iDOE terecht voor workshops en trainingen die door onszelf worden georganiseerd of gefaciliteerd. Vrijwilligers van organisaties binnen zorg en welzijn kunnen ook nog gebruik maken van de scholing van de Leidse Vrijwilligers Academie en binnen Vrijwilligerscollege Leiden worden workshops en trainingen gegeven door vrijwilligers voor vrijwilligers.

iDOE heeft nieuws!
Trajectbegeleiding
Maatschappelijke Stages
iDOE Leiderdorp