Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wil je je inschrijven?

Slide 1
Beursvloer Leiderdorp- Leiden

Op donderdag 11 juni 2015 kan ook jij handelen met bedrijven, stichtingen, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties tijdens de Beursvloer Leiderdorp- Leiden. Een unieke kans! 

Lees hier meer over de Beursvloer

Slide 2
Wat vind jij leuk?

Wij geloven dat jij als vrijwilliger op je best bent, als je iets doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met een iDOE account kun je precies aangeven wat jouw voorkeuren zijn, zodat je passende suggesties krijgt.

Schrijf je direct in

Slide 3
Aanmelden voor organisaties

In Leiden zijn honderden maatschappelijke organisaties actief. Van kunst tot sport en van politiek tot zorg. Bij iDOE is elke organisatie welkom om een profiel aan te maken en vacatures te plaatsen.

Meld je direct aan

 
 
Voor organisaties

Vrijwilligers aangeboden

Bij iDOE kunnen (aspirant)vrijwilligers een profiel aanmaken en al hun wensen en voorkeuren aangeven en meer over zichzelf vertellen. Ze kunnen die naar wens zichtbaar maken voor ingelogde organisaties. Zij komen dan  in de vrijwilligersbank te staan en organisaties kunnen op zoek naar geschikte vrijwilligers en ze direct benaderen met een vraag of passend voorstel.

iDOE inspireert

Werkzaamheden iDOE

Met onze vacaturebank én vrijwilligersbank brengen we vrijwilligers en organisaties bij elkaar. Als expertise-centrum organiseren en faciliteren we ook trainingen en workshops en geven we advies en informatie. We houden ons ook bezig met promotie- en waarderings-projecten, trajectbegeleiding, maatschappelijke stages en maatschappelijk betrokken ondernemen.
 

Scholing

Workshops en trainingen

Vrijwilligers en organisaties kunnen bij iDOE terecht voor workshops en trainingen die door onszelf worden georganiseerd of gefaciliteerd. Vrijwilligers van organisaties binnen zorg en welzijn kunnen ook nog gebruik maken van de scholing van de Leidse Vrijwilligers Academie en binnen Vrijwilligerscollege Leiden worden workshops en trainingen gegeven door vrijwilligers voor vrijwilligers.

iDOE heeft nieuws!
Trajectbegeleiding
Maatschappelijke Stages
iDOE Leiderdorp