Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wil je je inschrijven?

Slide 1
iDOE zoekt verhalenmakers

Wij zoeken: verhalenschrijvers, beeldvertellers en filmmakers/vloggers. Vrijwillige inzet is leuk! En divers. Kort of lang. En wordt gedaan door vele soorten Leidenaren. Maar wie zijn die mensen en wat is er allemaal te doen? We vertellen het graag. Het liefst samen met jou.

Kijk hier voor meer informatie.

Slide 2
Vacature van de week
Slide 3
Hoe gaat het eigenlijk met...?

De Kleine Consultant is een non-profit adviesbureau, gerund door studenten. Ze richten zich op maatschappelijke organisaties en start-ups die normaal geen prijzige, commerciële consultant kunnen betalen.

"Hoe gaat het eigenlijk met de Kleine Consultant?"

Slide 4
Nieuwe workshops en trainingen

Schrijven, effectief vergaderen, een creatief cv maken, mindfullness, een oriëntatieworkshop. Verder en iDOE verzinnen telkens weer nieuwe, nuttige en leuke workshops en trainingen.

Houd het aanbod in de gaten via de agenda

Slide 5
Wat vind jij leuk?

Wij geloven dat jij als vrijwilliger op je best bent, als je iets doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met een iDOE account kun je precies aangeven wat jouw voorkeuren zijn, zodat je passende suggesties krijgt.

Schrijf je direct in

                         STICHTING LEIDEN HELPT

                  

 
 
Voor organisaties

Vrijwilligers aangeboden

Bij iDOE kunnen (aspirant)vrijwilligers een profiel aanmaken en al hun wensen en voorkeuren aangeven en meer over zichzelf vertellen. Ze kunnen die naar wens zichtbaar maken voor ingelogde organisaties. Zij komen dan  in de vrijwilligersbank te staan en organisaties kunnen op zoek naar geschikte vrijwilligers en ze direct benaderen met een vraag of passend voorstel.

iDOE inspireert

Werkzaamheden iDOE

Met onze vacaturebank én vrijwilligersbank brengen we vrijwilligers en organisaties bij elkaar. Als expertise-centrum organiseren en faciliteren we ook trainingen en workshops en geven we advies en informatie. We houden ons ook bezig met promotie- en waarderings-projecten, trajectbegeleiding, maatschappelijke stages en maatschappelijk betrokken ondernemen.
 

Scholing

Workshops en trainingen

Vrijwilligers en maatschappelijke organisaties kunnen bij iDOE terecht voor verschillende soorten scholing. Er zijn workshops en trainingen van iDOE zelf en scholingsaanbod vanuit Verder, deskundigheidsbevordering door organisaties en vrijwilligers voor andere vrijwilligers.

iDOE heeft nieuws!
Trajectbegeleiding
Maatschappelijke Stages
iDOE Leiderdorp