Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wil je je inschrijven?


Slide 1
Tel je mee af...

...tot de vrijwilligerswaarderingsactie? Wat het is verklappen we pas op 1 september, maar wel willen we kwijt dat het aansluit op een populair thema van vorig jaar. Hou de website en/of je mailbox in de gaten!
LET OP: Tot onze spijt heeft Witte Weekblad de aankondiging van de actie een week te vroeg geplaatst. De actie start op 1 september.

 

Slide 2
123 Matches tijdens de Beursvloer Leiderdorp- Leiden

Tijdens de Beursvloer Leiderdorp- Leiden op 11 juni jl. zijn maar liefst 123 matches gemaakt.  

Lees hier hoe Beursvloer is verlopen

Slide 3
Tien organisaties een Vrijwilligersbeleid rijker!

Taart voor de organisaties die de afgelopen weken tijdens de training Vrijwilligersbeleid- en management aan hun eigen Vrijwilligersbeleid gewerkt hebben.

Wil je weten hoe? klik hier

Slide 4
Inspirerende vrijwilliger: Piet van Dam

Vrijwilligers in alle soorten. Wie zijn ze, wat doen ze en wat motiveert ze? Piet van Dam is actief als manege beheer bij manege Moedig Voorwaarts.

Lees meer over deze inspirerende vrijwilliger.

Slide 5
Wat vind jij leuk?

Wij geloven dat jij als vrijwilliger op je best bent, als je iets doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Met een iDOE account kun je precies aangeven wat jouw voorkeuren zijn, zodat je passende suggesties krijgt.

Schrijf je direct in

 
 
Voor organisaties

Vrijwilligers aangeboden

Bij iDOE kunnen (aspirant)vrijwilligers een profiel aanmaken en al hun wensen en voorkeuren aangeven en meer over zichzelf vertellen. Ze kunnen die naar wens zichtbaar maken voor ingelogde organisaties. Zij komen dan  in de vrijwilligersbank te staan en organisaties kunnen op zoek naar geschikte vrijwilligers en ze direct benaderen met een vraag of passend voorstel.

iDOE inspireert

Werkzaamheden iDOE

Met onze vacaturebank én vrijwilligersbank brengen we vrijwilligers en organisaties bij elkaar. Als expertise-centrum organiseren en faciliteren we ook trainingen en workshops en geven we advies en informatie. We houden ons ook bezig met promotie- en waarderings-projecten, trajectbegeleiding, maatschappelijke stages en maatschappelijk betrokken ondernemen.
 

Scholing

Workshops en trainingen

Vrijwilligers en organisaties kunnen bij iDOE terecht voor workshops en trainingen die door onszelf worden georganiseerd of gefaciliteerd. Vrijwilligers van organisaties binnen zorg en welzijn kunnen ook nog gebruik maken van de scholing van de Leidse Vrijwilligers Academie en binnen Vrijwilligerscollege Leiden worden workshops en trainingen gegeven door vrijwilligers voor vrijwilligers.

iDOE heeft nieuws!
Trajectbegeleiding
Maatschappelijke Stages
iDOE Leiderdorp