Stuur een open sollicitatie naar De Binnenvest

Stuur een open sollicitatie naar deze organisatie en maak je wensen kenbaar. Je naam en e-mailadres worden automatisch meegezonden aan De Binnenvest.

Reageert een organisatie niet binnen twee weken, dan ontvangen we graag een bericht via contact@i-doe.nl

Revision information
Briefly describe the changes you have made.
Organisatieprofiel

De Binnenvest

Nieuwe Kracht

De binnenvest is dé Maatschappelijke opvang voor dak- en thuislozen in regio Zuid-Holland Noord. Wij bieden vrijwilligerswerk aan in de vorm van een maatjesproject (1 op 1contact), wekelijkse begeleiding bij activiteiten, cursussen of workshops of ondersteuning tijdens 6weekse activiteiten zoals; bowlen, schaatsen of museumbezoek. Voor meer informatie neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Stichting de Binnenvest is dé sociaal maatschappelijke opvang organisatie van regio Zuid-Holland Noord met Leiden als centrale gemeente. Iedereen die dak of thuisloos is geraakt, en niet kan voldoen aan de eisen die de maatschappijk aan hen stelt is welkom voor hulp bij de Binnenvest. Bij de Binnenvest gaan wij niet uit van de beperkingen van onze clienten,  maar van hun krachten en talenten. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om volwaardig deelnemer te zijn van onze maatschappij. Ons motto is dan ook : Niemand hoeft aan de kant te staan.

Wil jij je steentje bijdragen voor hen die in de marge leven? Dan is vrijwilligerswerk bij stichting de Binnenvest echt iets voor jou! Wij bieden interessante ontmoetingen, deelname aan leuke activiteiten en samenwerking met vakkundige begeleiders en enthousiaste vrijwilligers. De Binnenvest biedt naast zorg op maat voor onze clienten, ook vrijwilligerswerk op maat. In een kennismakingsgesprek gaan we gezamenlijk zoeken naar de meest geschikte vorm van vrijwilligerswerk!

Is je interesse gewekt? Reageer dan op een van onze vacatures, of bel voor meer informatie naar stichting de Binnenvest en vraag naar team NIeuwe Kracht! Mailen kan uiteraard ook naar nieuwekracht@debinnenvest.nl

Tot gauw!

 

 

 

Sector
Sociaal-cultureel werk/welzijn
Zorg en hulpverlening
Doelgroep organisatie
Dak- en thuislozen
Activiteiten
Activiteitenbegeleiding
Coachen
Coördineren
Creatieve taken
Educatieve ondersteuning
Financiën/boekhouden
Iemands maatje zijn
Klussen
Sociale interacties/netwerken
Sportieve activiteiten
Tuin- en groenwerkzaamheden
Vervoer
Zorgen/hulp verlenen
Organisatie biedt vrijwilligers mogelijkheid om
Als tijdsbesteding
Nieuwe kennis/vaardigheden op te doen
Nieuwe mensen te ontmoeten
Nuttig te maken voor de maatschappij
Werkgebied
Leiderdorp
Regio Leiden
Leiden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wil je je inschrijven?