Slide 1
Vacature van de week

Wordt jij getackled voor vrijwilligerswerk bij American Football Club Lightning Leiden?! Meerdere vrijwilligers nodig...
Foto: Joep van Rijn

Bekijk het profiel voor alle vacatures

Slide 2
Het spannendste park van Nederland

Een ononderbroken groene wandelroute kronkelt langs de singels van Leiden en rijgt stukken groen aan elkaar: dat is Het Singelpark! Op een zonnige, warme dag ontmoet Neline Ap Zwinkels, gedreven vrijwilliger bij Stichting Vrienden van het Singelpark.

Ga je mee?

Slide 3
De vrijwilligerswaarderingsactie 2018!

De winkelvouchers zijn inmiddels vergeven. Wil je de deelnemende winkels bekijken of de voorwaarden nogmaals lezen?
Bekijk het hier

Slide 4
Doe de vrijwilligerstest

De vrijwilligerscentrale Amsterdam heeft een leuke test ontwikkeld om te kijken welk type vrijwilliger je bent. Weet je nog helemaal niet wat je wilt doen, dan kan deze test helpen.

Ga naar de vrijwilligerstest.

Wat wil jij doen?

iDOE vindt het belangrijk dat vrijwilligers zich inzetten op een manier die het best bij hen past. Daarom kun je een uitgebreid profiel invullen, passende vacatures ontvangen en zelfs door organisaties benaderd worden, als je dat wilt. Op dezevrijwilligerspagina staat alle info die je nodig hebt. Vragen? Neem contact op via contact@i-doe.nl of 0715160477 of kom naar een Open Contactpunt.

Vrijwilligerstest

Weet je wel dat je je wilt inzetten, maar nog niet hoe? Doe dan deze vrijwilligerstest. Hij is ontwikkeld door de vrijwilligerscentrale in Amsterdam.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Voor welke nieuwsbrief wil je je inschrijven?

 
 
Open Contactpunten
Verhalen en inspiratie
 
Individuele coaching voor vrijwilligers

Vrijwilligers kunnen gebruik maken van kortdurende individuele coaching, aangeboden door coaches van Verder. De coaching draait om vragen, problemen en thema’s die spelen bij het uitvoeren van vrijwilligerswerk die met behulp van een coach verbeterd kunnen worden. Klik hier voor de voorwaarden.

Vrijwillige inzet en uitkeringen

Mensen met een uitkering in het kader van de bijstand worden gevraagd als vrijwilliger actief te zijn in de samenleving. Meer informatie hierover lees je hier.
Heb je een uitkering van UWV en wil je vrijwilligerswerk gaan doen? Dat mag. Vrijwilligerswerk kan een goede manier zijn om werkervaring op te doen.
Lees er meer over via onderstaande link.

Rechten en plichten

- Wat zijn je rechten?
- Vrijwilligersvergoeding, belasting en giften
- Identiteitsbewijs vrijwilligers
- Registratie bij iDOE
- Klachtenformulier iDOE
- Verzekering
Op onderstaande pagina lees je alles over deze onderwerpen.